Ψηφιακή Σήμανση

Digital Signage

 

Αποκτήστε το ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι του ιατρείου σας

Η υιοθέτηση συστημάτων ψηφιακής σήμανσης (digital signage) σε χώρους παροχής υπηρεσιών υγείας, επιτρέπει σε αυτούς τους χώρους την ανάπτυξη του δικού τους τηλεοπτικού καναλιού, μέσω του οποίου έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν περιεχόμενο που ενδιαφέρει τους ασθενείς και τους επισκέπτες τους.

Η ανάπτυξη τέτοιων συστημάτων στην Ελλάδα έχει, εδώ και πολλά χρόνια, γνωρίσει μεγάλη αποδοχή από μεγάλες ιδιωτικές κλινικές και διαγνωστικά κέντρα. Η Intelligent Media, πρωτοπόρος και ηγέτης στον συγκεκριμένο χώρο, έχει αναπτύξει δίκτυα ψηφιακής σήμανσης για μεγάλους ιδιωτικούς ομίλους παροχής υπηρεσιών υγείας, όπως ΥΓΕΙΑ, ΙΑΣΩ, METROPOLITAN, EUROMEDICA κ.α., με εξαιρετικά αποτελέσματα όσον αφορά στο marketing υπάρχοντων και νέων υπηρεσιών, προσφορών κλπ.

Φόρμα ενδιαφέροντος

Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο.

Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο.

Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο.

Είστε Ρομπότ;

 

Η πρόοδος της τεχνολογίας τα τελευταία χρόνια και η ευρεία διασπορά της, έχει επιτρέψει στα συστήματα ψηφιακής σήμανσης να γίνουν πιο οικονομικά και να μπορούν να υιοθετηθούν και από μικρότερες μονάδες παροχής υπηρεσιών υγείας, όπως μικρά διαγνωστικά κέντρα και ιατρεία.

Ειδικότερα, η υιοθέτηση ενός συστήματος ψηφιακής σήμανσης από ένα ιατρείο για την αίθουσα αναμονής του μπορεί να του προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα, μιας και εκμεταλλεύεται την υπάρχουσα οθόνη του ιατρείου για να προβάλλει περιεχόμενο σχετικό με τον ιατρό και την ειδικότητά του.

Με αυτό τον τρόπο, μία οθόνη που χρησιμοποιείται σήμερα για την προβολή ελεύθερων τηλεοπτικών καναλιών, μπορεί, έχει τη δυνατότητα - με μικρό κόστος - να μετατραπεί σε ένα ιδιαίτερα δυναμικό εργαλείο marketing για το ιατρείο σας, το οποίο μπορεί να αυξήσει την εμπιστοσύνη των πελατών σας και να προωθήσει όλη την γκάμα των υπηρεσιών που προσφέρετε.

Τι σας προσφέρουμε

Εξοπλισμό

Υπηρεσίες

Περιεχόμενο

Συμβουλευτική

Η εγκατάσταση ενός συστήματος ψηφιακής σήμανσης θα σας επιτρέψει να ενημερώσετε και να ψυχαγωγήσετε τους πελάτες σας, ενώ παράλληλα θα δώσετε στην πρακτική σας μία δυναμική marketing που θα σας βοηθήσει να αυξήσετε το πελατολόγιό σας και να προωθήσετε τις υπηρεσίες σας και την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό σας.

Επιπλέον, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ποτέ για την ανανέωση του προβαλλόμενου περιεχομένου του ιδιωτικού τηλεοπτικού καναλιού του ιατρείου σας, μιας και το σύστημα ψηφιακής σήμανσης που εγκαθιστούμε, ενημερώνεται μέσω του Internet και μπορούμε να εισάγουμε οποιοδήποτε περιεχόμενο, όποια στιγμή το επιθυμείτε.

Τι μπορείτε να προβάλλετε

Συμβουλές υγείας
Παράγουμε για εσάς σύντομα videos με συμβουλές υγείας και πρόληψης, σχετικά με τις παθήσεις που αντιμετωπίζει η ειδικότητά σας. Βοηθήστε τους επισκέπτες του ιατρείου σας να είναι πιο υγιείς μέσω των συμβουλών που τους παρέχετε και ενισχύστε το κοινωνικό σας προφίλ.
Videos με συνεντεύξεις σας
Προβάλλετε videos από συνεντεύξεις σας ή videos που έχετε αναπτύξει μόνοι σας και στα οποία μιλάτε, με θέματα πρόληψης και θεραπείας για παθήσεις που αντιμετωπίζει η ειδικότητά σας. Η εικόνα του ιατρού στην τηλεόραση του ιατρείου, δημιουργεί εμπιστοσύνη στον ασθενή που περιμένει το ραντεβού του.
Υπηρεσίες και εξοπλισμός
Προβάλλετε όλες εκείνες τις εξεδικευμένες υπηρεσίες που παρέχετε στο ιατρείο σας με γραφικό και άμεσο τρόπο. Προωθήστε τον εξειδικευμένο εξοπλισμό και τις επιλογές διάγνωσης και θεραπείας που καθιστούν το ιατρείο σας μοναδικό. Δώστε στους πελάτες σας με δυναμικό τρόπο όλη την γκάμα των πλεονεκτημάτων του ιατρείου σας.
Ψυχαγωγικό περιεχόμενο
Μέσα από το ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι του ιατρείου σας, μπορείτε να ψυχαγωγήσετε τους πελάτες σας κατά τον χρόνο αναμονής τους. Σας προσφέρουμε - άνευ χρέωσης - μία πολύ μεγάλη γκάμα videos με διάφορες θεματολογίες, όπως φύση, πολιτισμός, trivia κ.α.
Ειδησεογραφικά νέα
Στο πρόγραμμα του καναλιού σας, είναι δυνατόν να συμπεριληφθούν ροές ειδησεογραφικών νέων από μεγάλους εκδοτικούς οργανισμούς. Έτσι, προσδίδετε στο κανάλι σας αμεσότητα και ενημερώνετε τους επισκέπτες του ιατρείου σας για τις τελευταίες εξελίξεις. Εναλλακτικά, μπορείτε να προβάλλετε τα νέα του ιατρείου σας σε μορφή crawl.
Δεδομένα πρόβλεψης καιρού
Παρέχονται - κατόπιν επιθυμίας του ιατρού - δεδομένα τριήμερης πρόβλεψης καιρού για όποιες περιοχές είναι επιθυμητό.

Ενδεικτική ροή καναλιού

Γνωρίστε μας

Διεύθυνση

Intelligent Media ΕΠΕ
Κ. Βάρναλη 54, Χαλάνδρι

Επικοινωνία

info@digitaldoctor.gr
210.68.56.820

Θα μας βρείτε

Δευτέρα - Παρασκευή
09:00 - 17:30