E-mail marketing

E-mail marketing

 

Εκμεταλλευθείτε τη δυναμική του e-mail marketing και προσεγγίστε νέους πελάτες για το ιατρείο σας

Στα πλαίσια των υπηρεσιών online marketing ιατρείου, το digitaldoctor.gr προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες e-mail marketing για ιατρούς. Το e-mail marketing αποτελεί έναν ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο επικοινωνίας με υπάρχοντες και δυνητικούς πελάτες.

Η υπηρεσία e-mail marketing που προσφέρει το digitaldoctor.gr περιλαμβάνει όλα εκείνα τα απαραίτητα στάδια για τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την υλοποίηση μίας επιτυχημένης e-mail καμπάνιας. Εξειδικευμένα στελέχη αναλαμβάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες σε συνεργασία με τον ιατρό, με σκοπό το αισθητικά πλήρες και παραγωγικά εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι ένα αποτελεσματικό και τακτικό newsletter, με σωστά δομημένη και χρήσιμη πληροφορία, μπορεί να αποτελέσει ένα εξαιρετικά αποδοτικό - και μη ενοχλητικό - εργαλείο για την επικοινωνία του ιατρού με τον πελάτη του.

Φόρμα ενδιαφέροντος

Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο.

Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο.

Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο.

Είστε Ρομπότ;

E-mail marketing στην πράξη

Σχεδιασμός
Σχεδιάζουμε μαζί σας ένα πρότυπο newsletter που επικοινωνεί το brand του ιατρείου σας. Στο πρότυπο αυτό περιλαμβάνουμε όλες εκείνες τις κατηγορίες θεματολογίας που είναι πιθανόν να χρειαστείτε στο μέλλον, μειώνοντας έτσι το μελλοντικό κόστος τροποποιήσεων. Το newsletter αναπτύσσεται με την τεχνολογία responsive web design, ώστε να είναι εύκολα αναγνώσιμο και από κινητές συσκευές.
Ανάπτυξη και αποστολή
Σε αυτό το στάδιο της διαδικασίας αναπτύσσετε το απαραίτητο περιεχόμενο για κάθε newsletter, με τη δική μας συμβουλευτική υποστήριξη για να επιτύχουμε τους επιθυμητούς στόχους. Παρέχουμε επιπλέον επιμέλεια SEO για το περιεχόμενο, το οποίο πρέπει να τοποθετηθεί και στην ιστοσελίδα σας. Στη συνέχεια, αποστέλλουμε το newsletter στις επιλεγμένες λίστες παραληπτών, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά τους.
Στρατηγική
Σε αυτό το στάδιο, σχεδιάζουμε σε συνεργασία με τον ιατρό την στρατηγική του e-mail marketing με βάση τα αποτελέσματα που επιθυμούμε να επιτύχουμε. Παράμετροι που καθορίζονται είναι η συχνότητα των newsletters που θα αποστέλλονται, η θεματολογία και το ύφος αυτής, το κοινό που θα στοχεύεται μέσα από τα newsletters και η τμηματοποίησή του σε ομάδες ενδιαφέροντος βάσει αναγκών.
Στατιστικά
Μετά την αποστολή του κάθε newsletter, παρέχουμε υπηρεσίες παρακολούθησης στατιστικών, όπως το open rate και click rate (ποσοστά ανοίγματος και διάδρασης με το newsletter), με σκοπό τη βελτιστοποίηση των μελλοντικών newsletters. Αυτό το στάδιο της διαδικασίας είναι ιδιαίτερα σημαντικό, μιας και μας επιτρέπει να αυξάνουμε την αποτελεσματικότητα του e-mail marketing με σκοπό την προσέλκυση περισσότερων πελατών για το ιατρείο μας.

Ιδέες θεματαλογίας

Πρόληψη
Βοηθήστε το κοινό να λάβει σωστές αποφάσεις για την υγεία του, μέσα από περιεχόμενο το οποίο αφορά σε παθήσεις της ειδικότητάς σας ως ιατρός. Με αυτό τον τρόπο τοποθετείτε τον εαυτό σας ως ειδικό επί του συγκεκριμένου θέματος και δίνετε την αίσθηση στο κοινό ότι ενδιαφέρεστε περισσότερο για την υγεία του, παρά για το προσωπικό σας όφελος. Αποτελεί μία σίγουρη τεχνική για να προσελκύσετε νέους πελάτες μέσω της εμπιστοσύνης που δημιουργείτε.
Αντιμετώπιση παθήσεων
Αναπτύξτε περιεχόμενο που είναι σχετικό με την αντιμετώπιση παθήσεων που συναντώνται συχνά στα πλαίσια της ιατρικής σας ειδικότητας. Αναφέρετε συμπτώματα, μεθόδους αντιμετώπισης και πρακτικές για βέλτιστα θεραπευτικά αποτελέσματα. Το περιεχόμενο αυτό θα σας βοηθήσει να τραβήξετε το ενδιαφέρον στοχευμένου κοινού και θα σας εντυπώσει στη συνείδηση αυτού του κοινού ως ειδικό, και άρα έμπιστο, γύρω από την ομάδα παθήσεων στην οποία αναφέρεστε.
Προτεραιότητες υγείας
Βοηθήστε τους ανθρώπους να καταλάβουν ποια πράγματα έχουν περισσότερη σημασία για την υγεία τους. Δώστε συμβουλές που θα τους βοηθήσουν να αποφύγουν περιττές εξετάσεις για ασήμαντα συμπτώματα. Η κίνηση αυτή θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε μία σχέση εμπιστοσύνης με νέους και δυνητικούς πελάτες και θα αναδείξει το κοινωνικό σας προφίλ ως ιατρός, παρέχοντάς σας την ευκαιρία να προσεγγίσετε το κοινό που σας ενδιαφέρει.
Self-branding
Το e-mail marketing σας παρέχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε, στα πλαίσια του γενικότερου περιεχομένου, όλες τις υπηρεσίες που παρέχει το ιατρείο σας, τα επιστημονικά σας επιτεύγματα, τον εξειδικευμένο εξοπλισμό που διαθέτετε και την γκάμα των θεραπειών που προσφέρετε. Με αυτό τον τρόπο, δημιουργείτε ένα σταθερό σημείο αναφοράς για τους πελάτες σας για την κάλυψη υπάρχοντων ή μελλοντικών αναγκών σε σχέση με την υγεία τους.

Γνωρίστε μας

Διεύθυνση

Intelligent Media ΕΠΕ
Κ. Βάρναλη 54, Χαλάνδρι

Επικοινωνία

info@digitaldoctor.gr
210.68.56.820

Θα μας βρείτε

Δευτέρα - Παρασκευή
09:00 - 17:30