Υπηρεσίες PR

Υπηρεσίες επικοινωνίας και ιατρικού PR

 

Εκμεταλλευτείτε τη δύναμη της επικοινωνίας και του PR


Η επικοινωνία και το marketing είναι απαραίτητα πλέον σε όλους τους τομείς της αγοράς και ιδιαίτερα στον τομέα της Υγείας, όπου η ανάγκη διαφοροποίησης και αναγνωσιμότητας είναι σήμερα πιο απαραίτητη από ποτέ, λόγω και της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας της χώρας μας.

Γιατροί, κλινικές, μικρές και μεγάλες μονάδες, έχουν πλέον ανάγκη από την υποστήριξη εξειδικευμένων επαγγελματιών στον χώρο της επικοινωνίας, σε όλα τα επίπεδα, τόσο above όσο και below the line, on line, off line, κλπ.

Φόρμα ενδιαφέροντος

Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο.

Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο.

Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο.

Είστε Ρομπότ;

Επικοινωνήστε αποδοτικά τις υπηρεσίες σας και διευρύνετε το κοινό σας

Η συνεχής επαφή με τα media, η δημοσίευση άρθρων, η παρουσία μέσω συνεντεύξεων σε τηλεόραση και ραδιόφωνο, εξασφαλίζει ότι και σε περίπτωση crisis, η αντίδραση θα είναι άμεση και αποτελεσματική. Πλέον τα media, δεν είναι μόνο τα παραδοσιακά, δηλ. τηλεόραση, εφημερίδες, ραδιόφωνο.

Όλο και περισσότερο το κοινό ενημερώνεται από το Internet, από οθόνες (κινητά, tablets, κλπ), οπότε επιβάλλεται να υπάρχει μία σωστά οργανωμένη παρουσία και εκεί, μέσω site, social media, newsletters, mails και προωθητικών ενεργειών κατάλληλα στοχευμένων, στο κοινό- στόχος.

Επίσης η οργάνωση εκδηλώσεων, media events, η συμμετοχή σε συνέδρια , η χορηγία εκδηλώσεων, η ανάπτυξη του ιατρικού τουρισμού και στην χώρα μας, αποτελούν πεδία δράσης πολύ ελπιδοφόρα, εάν αναπτυχθούν σωστά.

Όλα αυτά ξεφεύγουν από το πεδίο δράσης του γιατρού, της κλινικής και χρειάζονται εξειδικευμένους επαγγελματίες, οι οποίοι σε συνεργασία μαζί σας, θα σας βοηθήσουν να αναπτυχθείτε και να γίνετε γνωστοί στο κοινό που σας ενδιαφέρει.

Η ομάδα του Digital Doctor.gr με τις γνώσεις και την εμπειρία μας στον χώρο της Υγείας, μπορούμε να σας το εξασφαλίσουμε. Μία συνάντηση γνωριμίας μαζί μας, είναι το πρώτο βήμα!


Γνωρίστε μας

Διεύθυνση

Intelligent Media ΕΠΕ
Κ. Βάρναλη 54, Χαλάνδρι

Επικοινωνία

info@digitaldoctor.gr
210.68.56.820

Θα μας βρείτε

Δευτέρα - Παρασκευή
09:00 - 17:30